(..Tilbake

€ T E R G R I M €

Som så sagt i Midgard:
        "Fra Dvoriath til Midgard, kom dvergen folk ble var.
Av håndverkers slekt søkte han spenning i krigers verk.
Styggere enn mange og treg i sin gange.
Gretten og spydig, tassen er alldeles ikke lydig.
Vik unna tassen, øksa er kvassen!"

Tergrim er dverg, født og oppvokst i Dvoriath, dverggruvene vest for Jotunheimen. Han er uvanlig smidig til å være en slik stygg liten tass han er, og det mangler heller ikke på mot og styrke i stridens hete. Tergrim er ikke tilhenger av norrøn tro, men kommer dog overens med sine eventyr venner i Midgard. Som en hater av all magi har Tergrim et noe guffent og spydig forhold til magikeren Ravn.

Hans far er smed ved navn Baldgrim, og en dyktig en sådan. Lei av tanken på livet som ventet ham som smed, ville ikke Tergrim følge sin fars fotspor. Han dro ut i den vide verden, der han endte opp i Midgard. Og ingen har ikke sagt at den lille tassen ikke skiller seg ut der!

€ T O R      E R I K S O N €

Denne mannen er en av menneskene født og oppvokst i båndegårdene rundt festningen Bard. Som en bondes sønn(sønn av Erik) ble han som gutt fortalt mang en fortelling om heltemot og sagn om ærefulle slag. I forhold til det dagligdagse bondelivet virket fortellingene mye mer innbydende. Dette førte etter hvert til at Tor pakket sakene, tok med seg noe løsøre, sverdet og hjelmen og dro på ferd. Han har ennå ikke kommet tilbake...

Gjennom sin oppvekst vokste han seg til å bli en stor og meget sterk mann, og går for i dag for å være sterkere enn de fleste. Han er dugal i strid og uredd i kamp, noe hans fiender og de som har møtt hans vondere sider fort har merket. Han kan være noe ondskapsfull og barbarisk med sine striderske sider, men anelser til fornuft kommer gjerne frem i daglige handlinger. Tor har vanskelig for å respektere autoriteter, noe som kanskje har bidratt til den veien han har valgt i livet. Han lever livet ut fra seg selv og sin egen vilje, ikke andres regler. Men selv om han ikke er av de mest lovlydige mennesker er han ikke en ond person. Han vil sjelden vondt til andre av ren ondskap, men kan dog gi blanke f*** i folk om det tjener hans interesser. Hans begeistring for rustninger og våpen, sammen med de mange heltefortellinger han har fått høre har vært med på å føre ham inn på den veien han nå er på, en krigers vei.

Tor er en tilhenger av norrøn tro, og med dette håper han på å komme til Valhall den dag han dør, og bli Einherjer.
<br>

€ V A R G €

Bard er hjemstedet til Varg, der han har hatt en liknende oppvekst som Tor Erikson. Disse to har kjent hverandre siden de var små, siden de vokste opp på samme gruppe gårder. Vennskapet har vart inn i deres reiser rundt om i Midgard og omegn. Varg går for å være en meget sterk mann, sånn som Tor Erikson. Denne styrken har han anvendt brukbart i strid, noe som har vist hva slags kraftkar han kan være når takene skal tas.

Varg går for å være, som sin gode venn, en stridsvant mann og uredd i kamp. Noe brutalitet kan vises i kamp, der han ikke skyr noen midler mot sine motstandere, sender dem rett til Valhall om valkyrene vil ha dem. Han er en troer av norrøn tro, som de fleste mennesker i Midgard. Kanskje noe mer fredelig enn Tor, men dog ingen man vil ende i basketak med. Han er ikke vanskelig å omgås, men vanskelig å komme ut av det med om man kommer på hans vrange side.

€ R A V N €

Ravn er et av menneskene i jarldømmet Midgard, og er den adopterte sønnen av Hvitgrimur på Modrufell(Ravn Hvitgrimsson), den godt kjente trollkunnige skalden og vismannen i Midgard. Ravn ble funnet ute på slettene av Hvitgrimur som spedbarn, satt ut for å dø. Det avviste lille barnet ble tatt inn i varmen og vokste etter hvert opp til å bli en intelligent mann. I oppveksten har han blitt inspirert av sin fars trollkunnighet, og med dette gledelig tatt i mot lære av sin far i magiens mystiske verden. Ravn er en meget intelligent mann, høy og tynn. Han går ikke får å være den største kraftkaren i sine hjemtrakter, men er en kunnig mann på mye etter lange reiser om kring i verden med sin far, Hvitgrimur.

Noe mystikk ligger over ham, noe som kan skape en slags frykt hos de som ikke er hans venner, men er alikevel en god og vennesæl mann i sine trakter. Han ble kjent med de andre spillerne mens han var på besøk på gården Rennsteinsås, hvor han er venn med bonden Tråin Sigfusson. Om ikke lenge ble Ravn med på strabasene som de andre spillerne hele tiden rotet seg inn i, på godt og vondt. Det kan nevnes at forholdet mellom dvergen Tergrim og Ravn kan være noe guffent, men kanskje dette bare er et skalkeskjul for et godt vennskap? Ravn elsker bøker, og liker å løse problemer med sin kløkt. Et menneske som unngår volden om han kan, og bruker en lur vri heller enn å sette blod på tann.